Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Juan Mata: United kan fortfarande vinna ligan

Foto: scanpix

14 poäng upp till Arsenal, men Manchester Uniteds nyförvärv Juan Mata räknar inte bort guldet.
- Vi kan göra det, sa han på dagens presskonferens enligt Goal.com.

På måndagen presenterades Juan Mata i Manchester United och han är ivrig att börja vinna direkt.
- Ärligt talat är det jag gillar bäst med Manchester United karaktären. Om andra klubbar är i den här positionen i ligan är väldigt, väldigt svårt att komma tillbaka till förstaplatsen. Men vi kan göra det, säger han.

14 poäng till ligatoppen är alltså inte för mycket för spanjoren och anledningen till det menar han är Manchester Uniteds vinnartradition.
- Klubben är van vid att slåss till sista droppen, att få det resultatet man vill ha, att visa stark karaktär, det är den riktiga bilden jag hade av Manchester United. Att slåss om titlar och komma tillbaka från svåra lägen.

Mata lämnade Chelsea efter ett tufft halvår där han inte fått tillräckligt med speltid av José Mourinho. Det har spekulerats i osämja och att det är problem utanför planen som lett till att duon inte kommer överens. På presskonferensen var dock Mata noga med att inte säga något dumt om sin förra manager.
- Det senaste halvåret fick jag inte spela så mycket som jag ville men jag respekterar José Mourinho. Han är en stor manager och jag respekterar mina lagkamrater.

- Jag gjorde mitt bästa i varje match, på varje träning men när Manchester United kom var det ett perfekt alternativ för mig att gå vidare i min karriär.

Publicerad 2014-01-27 kl 17:07
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons