Potter räddad på övertid - Gallagher sänkte Palace

Graham Potters Chelsea var på väg mot ett kryss i London-derbyt.
Då klev Conor Gallagher fram sent och sänkte Crystal Palace till 2-1.
- Det var skrivet i stjärnorna, säger Gallagher enligt BBC.

Graham Potter ledde under lördagen Chelsea för första gången i Premier League, och fick en mardrömsstart i derbymötet med Crystal Palace på Selhurst Park. Redan efter sju minuter tog Palace ledningen i matchen, då Odsonne Edouard stötte in bollen i nät till 1-0.

Men till slut fick Potter och Chelsea fira.

I den 38:e minuten höll sig Pierre-Emerick Aubameyang framme i straffområdet och kvitterade till 1-1. Det var hans första mål på tre matcher med den engelska storklubben, och därefter jagade Chelsea ett segermål.

När matchen väl såg ut att sluta 1-1 kom också avgörandet. Chelsea-inhopparen Conor Gallagher, som förra säsongen var på lån hos Palace, slog i den 90:e minuten till med ett drömmål till 2-1 och tre poäng i Potters första ligamatch med Chelsea.

- Vi är nöjda med resultatet, då det är en tuff arena att komma till. Jag tycker att vi startade ganska bra, men vi släppte in mål på första inspelet i straffområdet. Det är kredd till killarna, som kom tillbaka och höll huvudena högt, säger Potter enligt BBC.

- Det var skrivet i stjärnorna. Tyvärr kom det mot Palace, men jag är bara glad över mitt första mål, säger Gallagher enligt BBC.

Chelsea har nu 13 poäng efter sju matcher och är på femte plats i Premier League. Crystal Palace har i sin tur det tuffare och är på 16:e-plats i ligaspelet.

Crystal Palace: Guaita - Clyne, Ward, Guehi, Mitchell - Olise, Doucouré, Eze - Ayew, Edouard, Zaha.

Chelsea: Kepa - James, Fofana, Silva, Chilwell - Kovacic, Jorginho - Sterling, Havertz, Mount - Aubameyang.