Abraham räddade Chelsea på övertid - tog igen 3-0-underläge mot nykomling

Underläge 3-0 i paus, men Chelsea gav inte upp.
Efter trippla mål under den andra akten slutade mötet med West Bromwich lika, 3-3.

Efter ligaförlusten senast mot Liverpool med 2-0 jagade Chelsea revansch. För motståndet stod nykomlingen West Bromwich. Men inte hjälpte det att motståndaren spelade i Championship förra säsongen, inte i den första halvleken åtminstone.

Under några minst sagt mardrömslika första 45 minuter släppte Chelsea in trippla mål.

Det första sköt Callum Robinson behärskat in, det andra gjorde fixade Robinson efter ett säkert avslut och det tredje stod Kyle Bartley för genom att enkelt skjuta in bollen från nära håll.

Under den andra akten växlade Chelsea upp, ordentligt.

I den 54:e minuten gav Mason Mount Chelsea hopp inför fortsättningen av den andra akten genom att välplacerat skjuta in 3-1 bakom Sam Johnstone i West Brom-målet.

En knapp kvart senare anlände nästa mål från gästerna. Inbytte Callum Hudson-Odoi rullade in Londonlagets andra reduceringsbalja efter snyggt kombinationsspel med Kai Havertz.

Bara minuter från slutet var även kvitteringen ett faktum. Anfallaren Tammy Abraham gjorde 3-3, som också blev slutresultatet, från nära håll.

West Bromwich: Johnstone - Furlong, Ajayi, Bartley, O'Shea, Townsend - Periera, Livermore, Sawyers, Diangana - Robinson.

Chelsea: Caballero - James, Christensen, Silva, Alonso - Kante, Kovacic - Havertz, Mount - Werner, Abraham.