Säker seger för Chelsea - sätter press på United

Chelsea besegrade Huddersfield med 3-1 under tisdagen.
Nu sätter man press på Manchester United i Premier League-toppen.

Chelsea tog ledningen i matchen redan i den 23:e minuten. Tiemoue Bakayoko gled igenom Huddersfield-försvaret och lyfte in 1-0 bakom Jonas Lössl i hemmamålet.

I den 43:e minuten nickade Willian in 2-0 till Chelsea, och i början av den andra halvleken ökade bortalaget på till 3-0. Spanjoren Pedro hittade nätet i den 50:e minuten.

Därefter höll Chelsea tätt, fram till tilläggstid då Huddersfield reducerade till 3-1. Det blev slutresultatet och nu har Chelsea lika många poäng som tabelltvåan Manchester United, men laget har spelat en match mer än konkurrenten.

United möter Bournemouth under onsdagen.

Huddersfields startelva: Lössl - Smith, Jörgensen, Schindler, Löwe - Kachunga, Williams, Hogg, Mooy, Ince - Mounie

Chelseas startelva: Courtois - Azpiliqueta, Christensen, Rüdiger - Moses, Kanté, Bakayoko, Marcos Alonso - Willian, Pedro - Hazard