Agüero tvåmålsskytt - men Fernandinho syndabock på stopptid

Manchester City var nära seger - men föll ihop på stopptid.
Efter två sena mål av Sergio Agüero stod Fernandinho för ett självmål.
- Det var en tajt match och tråkigt nog kunde vi inte vinna, säger City-tränaren Josep Guardiola enligt BBC.

Manchester City tog under lördagen emot Crystal Palace hemma på Etihad Stadium. Josep Guardiolas manskap var inför matchen en bra bit efter Liverpool i serieledning i Premier League, men jagade än dock seger för att minska avståndet.

Då blev det en tung första halvlek. Palaces turkiske anfallare Cenk Tosun, som i januari kom in på lån från Everton, gjorde sin startdebut mot City och höll sig i den 39:e minuten framme och nickade in 1-0 till bortalaget, vilket också räckte för ledning i halvtid.

Men i slutminuterna såg Sergio Agüero ut att leda City till seger med två mål i 82:a och 87:e minuten, men än dock blev det ett poängtapp. Fernandinho blev olycklig på stopptid genom att sätta bollen i eget mål efter inspel i straffområdet av Wilfried Zaha till slutresultatet 2-2.