Avgjorde med långskott – Manchester City vann med uddamålet mot Sheffield United

Det blev en tajt match mellan Manchester City och Sheffield United.
Högerbacken Kyle Walker avgjorde matchen med ett riktigt kanonskott i den första halvleken.
Slutresultatet skrevs till 1-0.

Förra årets succélag Sheffield United tog emot Manchester City under lördagen. City kom från ett oavgjort resultat mot West Ham i ligan, men matchen mot Sheffield skulle inte bli enkel den heller.

Manchester City försökte och försökte, och i den 28:e minuten skulle 1-0 komma. Kevin De Bruyne hade sökt sig ut på vänsterkanten och hittade in i mitten till Kyle Walker som lossade skott. Skottet gick perfekt lågt i det vänstra hörnet, otagbart för målvakten Aaron Ramsdale.

Första halvlek slutade 1-0 till City.

City fortsatte att dominera matchen, men i den 70:e minuten var Sheffield United ytterst nära att göra mål när Sander Berge kom runt på högerkanten och la in bollen till John Lundstram, men hans skott gick precis över och det stod fortsatt 1-0 City.

Flera mål blev det inte i matchen, som alltså slutade 1-0 till City. Vilket gör att de tog sig upp på elva poäng efter sex spelade matcher. förlusten innebär att Sheffield United fortsatt står på en poäng i Premier League, efter sju spelade matcher.

Sheffield: Ramsdale - Baldock, Basham, Egan, Stevens, Lowe - Berge, Ampadu, Osborn - McBurnie, Brewster

Man City: Ederson - Walker, Dias, Laporte, Cancelo - Bernardo, Rodri, De Bruyne - Mahrez, Torres, Sterling