Galen avslutning när Tottenham vann - Bergwijn stor matchvinnare

Leicester såg ut att ta tre tunga poäng.
Då hoppade Tottenhams Steven Bergwijn in och vände på matchen i drabbningens absoluta slutskede.
- Det är fantastiskt, säger matchhjälten till BBC.

Samtidigt som Leicester vann mot Liverpool, hade Tottenham inför kvällens drabbning mellan lagen inte förlorat i Premier League på ett gäng matcher.

Med sin fina form i ligaspelet, var det Tottenham som inledde bäst. Men det var inte laget från huvudstaden som tog ledningen.

Som en blixt från en klar himmel gjorde istället Leicesters Patson Daka 1-0 efter att anfallaren lyckats skicka in bollen i mål från nära håll. Forwardens fullträff föranleddes av flipperspel i Tottenhams straffområde.

Efter ett par ordentligt bra målmöjligheter kom därefter utjämningen från gästerna. På passning från Pierre Emile Højbjerg, kunde Tottenhams Harry Kane placera in 1-1. Engelsmannens mål blev den första halvlekens sista.

Under den efterföljande andra akten var det "Spurs" som förde spelet, men laget fick ingen utdelning på sina många målmöjligheter. I stället stack Leicester upp och tog ledningen med ungefär 15 minuter kvar av matchen. Baljan stod James Maddison för, efter en fin assist av landsmannen Harvey Barnes.

Maddisons mål blev dock inte drabbningens sista. I den 95:e minuten bombade inhopparen Steven Bergwijn in 2-2. Men den nederländske spelaren var inte färdig där: precis efter avspark blev offensive Bergwijn fri med Kasper Schmeichel, som han lyckades runda och sedan placera in bollen bakom.

De dubbla målen blev matchens sista. Således segrade Tottenham med 3-2.

- Det är fantastiskt. Fansen hade en fantastisk dag. Jag gjorde två mål. Jag är nöjd. Managern sa åt mig att göra mål, att göra det svårt för försvararna och att hålla mig nära Harry, säger matchvinnaren Steven Bergwijn till BBC efter matchen.

Även Harry Kane är, av naturliga anledningar, belåten.

- Vilken berg-och-dalbana av känslor det där var. Sammantaget förtjänade vi segern. Vi var bättre. Jag är dock lite besviken över att vi låg under med 2-1, men vi skapade chanserna. Vi gav aldrig upp och "Stevey" kom in och gjorde avtryck. Att få två såna mål - det här är matcher du aldrig kommer att glömma i en karriär, säerg han till BT Sport.

Leicester: Schmeichel - Albrighton, Soyuncu, Vestergaard, Thomas - Tielemans, Chodhury, Dewsbury-Hall - Daka, Lookman.

Tottenham: Lloris - Emerson, Tanganga, Sanchez, Davies, Reguilon - Skipp, Højbjerg, Winks - Kane, Moura.