United tog tre tunga poäng - trots utvisad Casemiro: "Solklart rött kort"

Casemiro utvisad efter strypgrepp och en sen reducering i baken.
Manchester United vann mot Crystal Palace med nöd och näppe.

Senast Manchester United mötte Crystal Palace förlorade man poäng i slutminuterna då Londonlaget kvitterade i 91:e minuten. På lördagseftermiddagen tog Erik ten Hags gäng emot Palace på hemmaplan.

United kom med en seger mot Manchester-rivalen City i ryggen, medan Palace har två kryss, senast mot trean Newcastle.

När startelvorna släpptes fanns Anthony Martial, som var tillbaka mot Nottingham i Ligacupen, inte med i truppen. Han har drabbats av ytterligare ett bakslag, berättade ten Hag inför matchen.

Redan i minut fem fick domaren Andre Marriner blåsa straff till hemmalaget efter att bollen hamnat på Crystal Palace Will Hughes hand. Bruno Fernandes klev då fram och satte 1-0 till United.

Ställningen höll sig till halvlek och det var en sömnig första halvlek, men fördel United.

Andra halvlek skulle dock starta bättre för Crystal Palace, som spelade fram till fina målchanser men som inte blev något av. I stället skulle hemmalaget utöka sin ledning - genom Marcus Rashford, som nu är uppe i tio mål för säsongen.

Några minuter senare åkte Anthony på en tackling, vilket skapade dramatik och ilska i Untied. I sekvensen senare lägger Casemiro händerna runt Hughes hals, och efter VAR-granskning fick brassen syna det röda kortet - sitt första i karriären.

- Det är så dumt och ett solklart rött kort, säger Sky Sports Ron Walker.

Och med en man mer vaknade Crystal Palace till liv, och på en hörna i 75:e minuten kvitterade Londonlaget genom Jeffrey Schlupp. Reduceringen gav de vitklädda ännu mer energi och den sista kvarten var det spel mot ett mål - men United höll undan och lyckades få med sig tre viktiga poäng, och en tillfällig tredjeplats.

Manchester United: de Gea - Wan-Bissaka, Varane, Martinez, Shaw - Fernandes, Casemiro, Fred - Antony, Weghorst, Rashford.

Crystal Palace: Guaita - Clyne, Richards, Guehi, Mitchell - Doucoure, Hughes - Ayew, Olise, Schlupp - Edouard.