Salah tangerade Premier League-rekord - men Liverpool tappade tvåmålsledning sent mot jumbon

Mohamed Salah fortsätter att göra mål för Liverpool.
I dag tangerade egyptiern ett Premier League-rekord genom sin fullträff - men Liverpool tappade poäng sent mot West Bromwich.

Det var Liverpool som tog ledningen tidigt i dagens bortamöte med Premier League-jumbon West Bromwich på The Hawthorns. I den fjärde minuten slog Danny Ings till och satte sitt första Premier League-mål sedan oktober 2015 till 1-0 för Liverpool.

I den andra halvleken ökade Mohamed Salah på till 2-0 i vad som var hans 31:a Premier League-mål för säsongen. Därmed har egyptiern tangerat Luis Suarez, Cristiano Ronaldos och Alan Shearers tidigare rekordnotering för mål under en Premier League-säsong med 38 omgångar.

Liverpool såg ut att gå mot en ny seger – men West Bromwich skulle ta sig tillbaka i matchen. Jake Livermore reducerade till 1-2 i den 79:e minuten, och knappa tio minuter senare prickade Salomon Rondon in 2-2 när han mötte en frispark med huvudet.

2-2 stod sig matchen ut, vilket gör att Liverpool går upp på 71 poäng i Premier League-tabellen, tre bakom tvåan Manchester United med en match mer spelad. West Bromwich ligger fortsatt sist med åtta poäng upp till säker mark med tre omgångar kvar.

West Bromwich: Foster, Nyom, Gibbs, Livermore, Rondon, Phillips, Brunt, McClean, Rodriguez, Dawson, Hegazi.

Liverpool: Karius - Gomez, Van Dijk, Klavan, Moreno - Henderson, Milner, Wijanaldum - Salah, Mané, Ings.