United vände och vann mot bottenlaget - Matic satte segermålet på stopptid

Manchester United hamnade i tvåmålsunderläge i kvällens möte med bottenlaget Crystal Palace.
Men i andra halvlek lyckades man jobba sig tillbaka och fick till slut med sig tre poäng från Selhurst Park efter ett avgörande på stopptid av Nemanja Matic.
- Jag vet att det inte är mitt jobb att göra mål, säger Matic efter matchen enligt BBC.

Det började tufft för Manchester United i kvällens bortamöte med Crystal Palace. Efter drygt tio minuters spel tog Palace ledningen i matchen genom ett avslut av Andros Townsend som styrdes via Nilsson Lindelöf in i mål.

Tidigt i den andra halvleken utökade Palace ledningen till 2-0. Patrick van Aanholt tog tillvara på en snabbt slagen frispark och satte 2-0 fri med De Gea.

I den 55:e minuten väckte Chris Smalling Uniteds hopp genom att nicka in reduceringen till 1-2, och i minut 76 skulle också kvitteringen komma. Alexis Sanchez fick till ett skott som styrdes i ribban, och på returen lyckades Romelu Lukaku till slut trycka in bollen i mål till 2-2.

Matchen såg ut att gå mot oavgjort, men på stopptid satte Nemanja Matic 3-2 för United med ett riktigt kanonskott, vilket gjorde att man fick med sig alla tre poäng från matchen. Målet var Matics första i United-tröjan sedan han värvades från Chelsea i somras.

- Jag är glad över att ha gjort mitt första mål för United. Jag vet att det inte är mitt jobb, säger den ovana målskytten Matic efter matchen enligt BBC.

Victor Nilsson Lindelöf spelade 90 minuter för andra ligamatchen i rad för United. I Crystal Palace får Erdal Rakip fortsatt vänta på Premier League-debuten, då han på nytt satt på bänken i 90 minuter.

Segern gör att United tar tillbaka andraplatsen från Liverpool med 29 omgångar spelade. United har 16 poäng upp till serieledande Manchester City. Palace ligger kvar på nedflyttningsplats.

Crystal Palace: Hennessey, Wan-Bissaka, Kelly, Tomkins, van Aanholt, Townsend, McArthur, Milivojevic, Schlupp, Benteke, Sörloth.

Manchester United: De Gea, Valencia, Lindelöf, Smalling, Young, McTominay, Matic, Pogba, Sanchez, Lukaku, Lingard.