United vann mot succélaget - Dawson syndabock efter självmål

Manchester United ångar på i Premier League.
Mot West Ham blev det seger 1-0 - tack vare ett självmål från Craig Dawson.
- Vi gillar att göra det svårt för oss själva, säger Ole Gunnar Solskjær och skrattar efter matchen.

Manchester United kom från ett kryss mot Milan i Europa League, och under söndagen väntade en tuff match hemma mot ligafemman West Ham som gjort succé den här säsongen. Men det skulle inte stoppa United som ångar på i ligan.

Efter 24 minuter fick Marcus Rashford ett ypperligt läge att ge hemmalaget ledningen på Mason Greenwoods inlägg. Rashford nickade dock utanför. Med tio minuter till paus kom United på ett nytt anfall, och Mason Greenwood trodde nog att han hade gjort mål - men Łukasz Fabiański stod för en strålande räddning och 0-0 stod sig.

Den första halvleken bjöd inte på några mål, trots alla Uniteds chanser. I den andra halvleken skulle United ta ledningen efter bara några minuter. Bruno Fernandes slog in en hörna som Craig Dawson nickade in i eget mål.

Med kvarten kvar av matchen prickade Greenwood stolpen efter en fin kontring. 1-0 stod sig och United återtog andraplatsen från Leicester. West Ham missade chansen att ta sig upp på lika många poäng som fyran Chelsea den här gången, men de har också en match mindre spelad än Chelsea.

- Som väntat, de gör det alltså svårt för oss. Vi kunde varit med trygga mot slutet eftersom vi hade ett par chanser att stänga matchen. Vi gillar att göra det svårt för oss själva, säger Ole Gunnar Solskjær till Sky Sports och skrattar efter matchen.

Manchester United: Henderson - Wan-Bissaka, Maguire, Lindelöf, Shaw - Fred, McTominay - James, Fernandes, Rashford - Greenwood.

West Ham: Fabiański - Coufal, Diop, Dawson, Cresswell - Rice, Souček - Johnson, Noble, Bowen - Antonio.