Uniteds fina form fortsätter - talangen tvåmålsskytt i målfest på Old Trafford

Manchester United fortsätter att vinna i jakten på en Champions League-plats.
I dag blev 18-årige Mason Greenwood tvåmålsskytt i en riktig målfest hemma mot Bournemouth.

I går skrev engelska Mirror att Paul Pogba och Bruno Fernandes var osäkra för spel till dagens möte med Bournemouth efter att duon skadat sig på träning. Sedan dess har tidningen dragit tillbaka sina uppgifter, som sedan även visade sig vara felaktiga då Pogba och Fernandes båda fanns med i startelvan.

En kvart in i matchen tog gästerna från sydkusten ledningen, då Junior Stanislas tog sig runt på kanten, tunnlade Harry Maguire och lirkade in 1-0 bakom David De Gea.

United skulle dock svara. I den 29:e minuten tog sig 18-årige Mason Greenwood till ett skottläge och pangade in 1-1 bakom Aaron Ramsdale i Borunemouths mål.

Bara några minuter efter kvitteringen skulle United få straff efter att bollen tagit på en Bournemouth-back i straffområdet. Marcus Rashford klev fram och gjorde inget misstag från elva meter när han satte 2-1.

På stopptid i den första halvleken skulle United slå till igen, när Anthony Martial fick en drömträff och skruvade bollen upp i det bortre krysset med ett läckert skott till 3-1.

I halvtid gjorde Untied ett byte, då man tog ut Victor Nilsson Lindelöf. Svensken ersattses av Eric Bailly. Matchen började dock tungt för Bailly, då han fick bollen på armen och därmed orsakade straff. Joshua King satte sedan straffen i mål bakom David De Gea.

United skulle dock gå upp till tvåmålsledning igen kort därefter, då Mason Greenwood slog till igen då han sköt 4-2 med högern i minut 54, hans andra mål i matchen.

I den 59:e minuten satte United även 5-2 genom en vacker frispark av Bruno Fernandes, vilket också blev slutresultatet.

United hade ytterligare en boll i mål genom Rashford, men målet dömdes bort för offside.

Segern var Uniteds tredje raka i ligan, och gör att man passerar Chelsea och går upp på fjärde plats i Premier League, en placering som ger Champions League-spel till nästa säsong. Chelsea har dock en match mindre spelad och tar tillbaka fjärdeplatsen vid seger i kvällens möte med Watford. Bournemouth ligger kvar näst sist i tabellen.

I nästa omgång reser Manchester United till Birmingham för att möta Aston Villa.

Manchester United: De Gea - Wan-Bissaka, Lindelöf, Maguire, Shaw - Matic, Pogba - Greenwood, Fernandes, Rashford - Martial.

Bournemouth: Ramsdale - Smith, Aké, Kelly, Rico - Brooks, Cook, Lerma, Stanislas - King, Solanke.