United avgjorde kaosmatchen med matchens sista spark

Matchen mellan Brighton och Manchester United slutade 2-3 efter ett straffavgörande i den 100:e minuten.
Detta trots Brightons stora irritation efter en bortdömd straff - och fem (!) ramträffar.
- Otroligt, jag kan inte beskriva känslan, säger Trossard efter matchen.

Manchester United åkte till Brighton och tog sig an Graham Potters mannar efter mardrömspremiären mot Crystal Palace. Matchen skulle bli en oerhört händelserik match, med flera tveksamma straffsituationer, och fem ramträffar av Brighton.

Efter nio minuter kom den första chansen. Leandro Trossard fick bollen utanför straffområdet från vänster, och klippte till. Bollen seglade mot mål och träffade stolpen och det stod fortsatt 0-0 i matchen.

Drygt tio minuter senare skulle United komma nära. Efter ett inlägg från Bruno Fernandes försökte Anthony Martial och två Brighton-backar få huvudet på bollen, men ingen var på bollen och inlägget smet precis utanför bortre stolpen.

En stund senare var det dags för Trossard igen. Mittfältaren hittade ett skottläge och tryckte till igen. Återigen i stolpen och United var ordentligt tillbakapressade.

I den 30:e minuten skulle Brighton träffa virket igen. Efter en hörna hittade Brighton in med bollen i straffområdet igen, och bollen nickades i ribban.

Några minuter senare gjorde United mål genom Mason Greenwood, men det blåstes av för offside. Korrekt dömt eftersom Marcus Rashford var offside i speluppbyggnaden.

I den 37:e minuten skulle Tariq Lamptey göras ner av Bruno Fernandes, och straffen var solklar. Straffen la Neal Maupay in kyligt med en chipp och kunde ge Brighton ledningen med 1-0.

Bara minuter senare, i den 43:e minuten, skulle United kvittera. Efter en frispark som gick för långt kunde Nemanja Matic hitta tillbaka med bollen in i straffområdet. Väl där inne forcerade Maguire in bollen genom Lewis Dunks fot.

Den första halvleken slutade 1-1.

Efter bara några minuter i den andra halvleken fick Brighton straff igen, men den dömdes bort efter att domare Chris Kavanagh tittat på VAR-skärmen. Brighton-spelarna var rasade.

Några minuter senare var det dags för United igen. Greenwood spelade fram till Rashford som gjorde mål, men det dömdes bort för offside även det. Men några minuter senare skulle han få chansen igen, och då var det ingen offside som störde. Rashford dribblade av flera Brighton-backar innan han kunde sätta bollen i mål. 2-1.

Efter drygt 75 träffade Brighton virket - för femte (!) gången i matchen.

Brighton lyckades hitta en kvittering i den sista minuten genom Solly March. Men matchen var inte slut där, United skulle få en straff efter hand i straffområdet - som Bruno Fernandes satt säkert. Ett resultat som inte alls speglade matchbilden.

Trossard blev den första spelaren att träffa virket tre gånger i en match sedan Cristiano Ronaldo gjorde det 2006.

- Otroligt, jag kan inte beskriva känslan. Vi var det bättre laget i dag, säger Trossard efter matchen.

Brighton: Ryan - Lamptey, White, Webster, Dunk, March - Alzate, Lallana, Trossard - Connolly, Maupay.

United: De Gea - Wan-Bissaka, Lindelöf, Maguire, Shaw - Matic, Pogba - Greenwood, Fernandes, Rashford - Martial.