Kacaniklic gjorde comeback - då tog Fulham viktig seger

Alexander Kacaniklic gjorde comeback.
Då vann Fulham med 2-1 mot Newcastle.

Landslagsmittfältaren Alexander Kacaniklic var tillbaka efter skadan som hållit honom borta från Premier League-fotbollen i några veckor.

Ett lyft för honom. Också ett lyft för Fulham? Jodå, Londonklubben tog första trepoängaren på länge, 2-1 (1-0) hemma mot Newcastle på Craven Cottage på måndagskvällen. Fulham dominerade klart och tog också ledningen sedan Steve Sidwells skott styrts in via en försvarare.
Men tur och otur jämnar ut sig, som det heter.

Newcastles Hatem Ben Arfa slängde i väg ett skott som Fulhams John Arne Riise råkade ändra riktning på. Kacaniklic byttes ut efter 62 minuter men bara minuten senare nickade Hugo Rodallega in 2-1. Fabricio Coloccini prickade stolpen, men närmare än så kom inte Newcastle en kvittering.

Publicerad 2012-12-10 kl 22:54