POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
CHAMPIONSHIP

Kacaniklic i frysboxen - utanför matchtruppen sedan i mars

Foto: Scanpix

I mars meddelade Alexander Kacaniklic att han lämnar Fulham i sommar. Sedan dess så har mittfältaren varit i frysboxen.
- Han hade hoppats på att kunna konkurrera om en EM-plats, säger spelarens agent Miro Jaganjac till Fotbollskanalen.  

För två år sedan blomstrade Alexander Kacaniklics fotbollskarriär. Han hade slagit igenom i Premier League och var regelbundet uttagen i landslaget.
Sedan dess har Fulham åkt ur Premier League och Kacaniklic har sett otaliga tränarbyten och en tillvaro i Championship som han medger att han inte är helt nöjd med.

I mars annonserade 24-åringen att han är inne på sin sista säsong i London och att ett klubbyte väntar i sommar.

- Det är dags för något nytt. I sommar jag varit i klubben i sex år där det varit en del bra och en del mindre bra, det här bara dags nu. Jag vill inte vara kvar i klubben och jag vill inte vara kvar i den här ligan. Jag vill prova något nytt och få en ny start, berättade han i Ola Wenströms Webb-tv.

Sedan Kacaniklic meddelade att han är på väg att lämna Fulham har hans situation i klubben dessutom försämtrats drastiskt. I de åtta senaste matcherna så har tränaren Slavisa Jokanovic konstant valt att peta svensken ur matchtruppen.

- Efter att Alexander meddelat Fulham att han är på väg att lämna så har han varit utanför truppen då de valt att satsa på andra spelare. Nu väntar vi på att hans kontrakt med Fulham löper ut så att vi kan gå vidare på annat, säger spelarens agent Miro Jaganjac till Fotbollskanalen.

Hur känner Alexander kring tränarens beslut?
- Han tycker inte att det är några konstigheter då det var hans beslut att lämna. Det är helt naturligt att klubben väljer att spela med andra spelare, det vet alla som håller på med fotboll. Sedan är det klart att Alexander hoppats på att avslut sin sejour i klubben på ett bra sätt och att han skulle kunna vara med och konkurrera om en EM-plats.

I sommar så blir Kacaniklic alltså kontraktslös och hans agent bekräftar att man redan börjat förhandla med andra klubbar.

- Det är svårt att säga vart han hamnar då inget just nu känns hetare än något annat. Men då han bara har en och en halv månad kvar på kontraktet så har vi börjat diskutera med ett antal klubbar. Det viktigaste är att han kommer till ett lag där han får spela många matcher.

Publicerad 2016-04-20 kl 17:20
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå