Kacaniklic målskytt när Fulham vände 0-2 till 4-2

Championship

Alexander Kacaniklic krönte ett starkt inhopp med ett mål när Fulham vände ett 0-2-underläge till 4-2 mot Reading under lördagen.

Alexander Kacaniklic, 24, har haft svårt att vinna Kit Symons förtroende och hittills har det blivit fem inhopp och en start för svensken på 13 matcher i årets Championship.

Inhoppet i matchen mot Reading kan vara början på bättre tider för 24-årigen som fick hoppa in fem minuter före halvtidsvilan när en av hans lagkamrater utgått med en skada.

Gästerna gick upp i en 0-2-ledning på Craven Cottage. Efter tre mål på sex minuter - där Kacaniklic tryckte in 3-2-målet - hade Fulham kommit tillbaka och vänt på matchen.

Det var Kacaniklic första mål den här säsongen och segern innebär att Fulham klättrar till en elfte plats i tabellen.