Kacaniklic och Elmander startade och förlorade

Alexander Kacaniklic och Johan Elmander spelade från start i den engelska ligacupen. Men det blev förluster för båda svenskarna.

När det gäller Kacaniklic och Fulham räckte det inte med att Hugo Rodallega satte två mål mot Leicester på bortaplan, för hemmalaget lyckades ändå göra 3-2 i andra halvlek. Inte ens när Karagounis kvitterade ett par minuter från slutet fick Fulham fira. Lloyd Dyer avgjorde på övertid till 4-3.

I Elmanders fall var det självaste Manchester United som stod för motståndet och där svarade Javier Hernandez för två mål i 4-0-segern. Först genom att skjuta 1-0 på straff och sedan genom att sätta 2-0 i den 53:e matchminuten. Phil Jones och Rafael spikade sedan slutresultatet till 4-0 med sina sena fullträffar.

Båda svenskarna noterades för 90 minuter i sina matcher.

Publicerad 2013-10-29 kl 22:39