Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ENGLAND

Kane avfärdar Real Madrid-rykten: "Jag stannar definitivt"

Foto: SCANPIX

Harry Kane stannar i Tottenham. Rykten placerar honom i flera klubbar, bland annat Real Madrid, men anfallaren säger att han stannar.
- Ja, definitivt, säger han till Sky Sports. 

Det har ryktats om Manchester United och på senare tid till och med Real Madrid. Men Harry Kane säger till Sky Sports att han inte kommer att lämna Tottenham. Anfallaren som den här säsongen gjort elva mål på 20 matcher se även sin framtid i den vita tröjan på White Hart Lane.

- Det finns alltid rykten som flyger omkring men jag är lycklig här. Klubben går bra och vi har en fin framtid, säger han.

Just klubbens framtid är också något som diskuterats i samband med januarifönstret. Tottenham hänger med i toppstriden i Premier League och många hoppas på en satsning för att vara med i guldstriden hela vägen fram under våren. Kane väljer dock att inte blanda sig i sådana spekulationer heller.

- Det är upp till managern vad han vill göra i transferfönstret. För oss spelare handlar det bara om attt fokusera på matcherna och göra det bästa vi kan. Om chefen inte vill ha någon värvning så kämpar vi gladeligen på i ligan och cupen själva. 

Publicerad 2016-01-11 kl 21:51

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER