Kane målskytt i comebacken - men Tottenham föll mot Burnley

Harry Kane blev målskytt i comebacken under lördagen.
Men hans Tottenham fick inte till det borta mot Burnley och föll med 2-1.
- Vi förtjänar inte förlusten, men sådan är fotbollen, sager Tottenham-tränaren Mauricio Pochettino till Sky Sports.

Harry Kane har missat Tottenhams fyra senaste matcher i Premier League på grund av skada, men i lördagens bortamöte med Burnley fanns stjärnanfallaren med från start, men comebacken blev ingen rolig historia.

Kane blev visserligen målskytt när han kvitterade fram till 1-1 i mitten av andra halvlek, men med knappa tio minuter kvar satte Ashley Barnes dit matchavgörande 2-1 för Burnley.

-  Det som hände på planen hände på planen. Vi gjorde ett par misstag och släppte in två mål. Det finns inget att säga. Vi gratulerar Burnley och vi förtjänar inte förlusten, men sådan är fotbollen, sager Tottenham-tränaren Mauricio Pochettino till Sky Sports.

Förlusten var Tottenhams första på fem matcher i ligaspelet och laget missade därmed chansen att knappa in på Manchester City och Liverpool i toppen av Premier League.