Kane med hattrick mot Olssons WBA

Jonas Olsson spelade från start men kunde inte stoppa Harry Kane.
Tottenham-anfallaren bjöd på ett hattrick i 4-0-segern - och blev den den Tottenham-spelaren som nått 60 PL-mål snabbast.
- Fantastiskt, säger Kane själv i Viasats sändning.

Jonas Olsson har bara spelat blott sex matcher i West Brom den här säsongen. Men när laget i dag åkte till London för möte med topplaget Tottenham fick den svenske mittbacken chansen från start.

Från första parkett fick han följa Harry Kanes målshow. Anfallaren svarade för tre av målen i Tottenhams seger.

Olsson fick knappast någon smakstart. Drygt tio minuter in i matchen slog Kane till innanför straffområdet och skickade bollen i nät via stolpen.

Avslutet var otagbart för Forster i West Brom-målet.

25 minuter in i matchen styrde McAuley in 0-2 i eget mål efter ett skott från Christian Eriksen.

Tottenham nöjde sig inte där.

I den 77:e minuten slog Harry Kane till för andra gången i matchen och ökade på till 3-0.

Fyra minuter senare höll sig anfallaren framme igen och gjorde 4-0. Därmed fullbordade han sitt hattrick. I och med målen blev Kane den spelare i Tottenhams historia som nått 60 mål i ligaspelet snabbast.
- Det är fantastiskt. Jag tittar inte för mycket på rekorden, jag går bara ut och spelar, försöker göra mål för mitt lag och vinna för mitt lag. En fantastisk dag allt som allt, säger han i Viasats sändning.

Kane klättrar upp på delad andraplats i skytteligan, jämsides med Arsenals Alexis Sanchez och Zlatan Ibrahimovic.