Kane sköt segern till Tottenham i premiären med dubbla fullträffar

Tottenham var på väg att förlora premiären mot Aston Villa efter John McGinns ledningsmål.
Då gjorde först nyförvärvet Tanguay Ndombele mål, innan Harry Kane klev fram och avgjorde med två mål i slutminuterna.

Tottenham tog emot nykomlingen Aston Villa i sin första match för säsongen i Premier League. Men det var gästerna som tog ledningen efter bara nio minuter när John McGinn löpte igenom Spursförsvaret och placerade in 1-0.

Tottenham jobbade sig tillbaka in i matchen, men hade svårt att få hål på Villa. Kvitteringen väntade till den 73:e matchminuten, när nyförvärvet Tanguay Ndombele presenterade sig för sina nya hemmasupportrar. Mittfältaren tryckte in en hård bredsida från 20 meter efter en fast situation och gav Spurs hopp.

Och Tottenham skulle ta alla tre poängen. I den 86:e minuten studsade Eric Lamelas skott på försvarare och hamnade vid Harry Kanes fötter. Anfallaren gjorde inget misstag och tryckte in 2-1 vid ena stolpen.

Lagkaptenen blev också tvåmålsskytt ett par sekunder innan klockan rann över 90 minuter. Han tog emot bollen av Moussa Sissoko och placerade säkert in 3-1 från kanten av straffområdeslinjen och säkrade alla tre poäng för Spurs.