Kane slog målrekord när Tottenham krossade Everton

Harry Kane fortsätter att slå rekord i Tottenham.
I kväll blev han Spurs bäste målskytt i Premier League någonsin genom sina fullträffar när Everton kördes över på Wembley.
- Det var en otrolig insats av laget, säger Tottenhams manager Mauricio Pochettino till BBC efter matchen.

Nyligen slog Harry Kane Alan Shearers rekord för flest mål under ett kalenderår i Premier League. Nu har anfallaren slagit ett nytt rekord, då hans båda mål i kvällens möte med Everton gör att han nu har nätat 98 gånger för Tottenham i Premier League – flest någonsin för klubben. Det tidigare rekordet innehölls av Teddy Sheringham.

Tottenham vann till slut med 4-0. Heung-Min Son gav laget ledningen i den första halvleken innan Kane gjorde två raka i den andra. Christian Eriksen avslutade målskyttet med sitt 4-0-mål i den 81:a minuten.

- Det var en otrolig insats. Fantastisk. Jag är så nöjd, säger Tottenhams manager Mauricio Pochettino till BBC efter matchen.

Segern till trots ligger Tottenham kvar på femte plats i Premier League, med samma poäng och målskillnad som fyran Liverpool men färre gjorda mål. Everton ligger på nionde plats.

I nästa omgång reser Tottenham till St Marys för att möta Southampton, medan Everton tar emot West Bromwich på Goodison Park.

Tottenham: Lloris, Aurier, Sanchez, Vertonghen, Davies, Dier, Dembele, Eriksen, Son, Alli, Kane.

Everton: Pickford, Jagielka, Bolasie, Rooney, Tosun, Martina, McCarthy, Gueye, Sigurdsson, Holgate, Kenny.