Kane tillbaka när Spurs krossade Bournemouth

Harry Kane blev målskytt i sin comeback när Tottenham besegrade Bournemouth med 4-0.
- Jag har saknat att vara ute på planen, säger Kane till BT Sport.

Ett stort utropstecken i Tottenhams startelva var Harry Kane. Anfallaren hade varit skadad en längre period och inledde på bänken senast. Idag fanns engelsmannen alltså med från start igen och fick dessutom göra mål.

Men det var en annan spelare, Mousa Dembélé, som inledde målskyttet efter drygt en kvarts spel och sköt in 1-0. Bara ett fåtal minuter därefter utökade Heung-Min Son den ledningen till 2-0. Hans femte mål på fem matcher.

Tidigt i den andra halvleken kom Kanes 3-0-mål efter en skott vid Bournemouth-målvakten Bourcs vänstra stolpe. Det var Kanes 20:e ligamål den här säsongen, vilket gör att han för tredje året i rad gjort 20 eller fler mål i Premier League.

- Det är alltid härligt att vara konsekvent. Det är det här jag vill göra år in och år ut, säger anfallsstjärnan till BT Sport.

Vincent Janssen fastställde slutresultatet på övertid till 4-0 - och en liten chans finns därmed fortfarande för Mauricio Pochettino att nå en ligatitel.

Spurs: Lloris; Walker, Alderweireld, Vertonghen, Davies; Dier, Dembélé; Son, Alli, Eriksen; Kane.

Bournemouth: Boruc; A Smith, Francis, Cook, Daniels; Arter, Wilshere; Stanislas, King, Pugh; Afobe.