Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Kane utesluter inte flytt från Spurs: "Jag vill vinna troféer"

Premier League

Harry Kane är beredd att lämna Tottenham.
Om laget inte förbättrar sig, skriver Sky Sports.
- Jag älskar Spurs, men om vi inte tar steg i rätt riktning kan jag inte stanna för sakens skull, säger han.

Foto: Bildbyrån.

Den 1 januari i år skadade sig Tottenhams stjärna Harry Kane i baksida lår. För en vecka sedan sa Spurs-kaptenen, till SpursTV, att han hoppas att vara tillbaka i normal lagträning inom två till tre veckor. Om det stämmer väntas 26-åringen vara tillbaka när Premier League startar om. Det datumet är satt till den 30 april, men det lär dröja längre än så med anledning av nuvarande krissituation.

Kane har tidigare uttryckt sin frustration över att inte vinna några troféer med Tottenham och ska vara beredd att lämna London-klubben om laget inte förbättrar sig, skriver Sky Sports.

Under söndagen öppnade Kane upp sig på nytt om sina ambitioner då han deltog i Sky Sports Instagram-chatt. På frågan om han kommer att stanna i Spurs för resten av sin karriär, ska Kane ha sagt att hans ambitioner är att bli en av världens bästa spelare – och att han kanske inte kan vara kvar i Tottenham för att bli det.

ANNONS

- Jag älskar Spurs, jag kommer alltid att älska Spurs. Jag har alltid sagt att om vi inte förbättrar oss som lag, eller tar steg i rätt riktning, då är jag inte den som stannar bara för sakens skull. Jag är en ambitiös spelare, jag vill bli bättre, jag vill bli en av de absolut bästa spelarna. Allt beror på vad som händer med laget och hur vi förbättrar oss. Det är inte bestämt att jag ska stanna här för evigt – men det är inte ett nej till det heller, säger Kane.

Innan Spurs-kaptenen ådrog sig sin skada noterades han för elva fullträffar på 20 matcher i Premier League.

Publicerad 2020-03-29 kl 20:47

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto