Kanes magiska halvlek - tre mål och en assist

100:e målet på klubbnivå, ett hattrick för andra matchen i rad samt en assist.
Harry Kane hade lekstuga på White Hart Lane i den första halvleken mot Stoke.

Hattrick den 14 januari mot West Bromwich. Hattrick förra i helgen i FA-cupmötet med Fulham. Mot Stoke behövde Harry Kane bara en halvlek på sig för att göra ett nytt hattrick.

Engelsmannen hade en otrolig första halvlek mot "The Potters", som varit en drömmotståndare för Spurs på sistone. Kane gjorde 1-0 när han snappade upp bollen och tryckte in ett högerskott i bortre hörnet i den 14:e minuten. I den 32:a minuten kom 2-00 genom en snygg halvvolley med vänstern. Fem minuter senare fullbordade anfallaren sitt hattrick när han efter en frisparksvariant tryckte till, och via en grov touch i muren styrdes bollen in i mål.

Målen tog Harry Kane upp på 17 Premier League-mål den här säsongen - delad skytteligaledning med Romelu Lukaku och Alexis Sanchez.

Redan vid det första målet nådde Harry Kane 100 klubblagsmål under karriären, 84 av dessa i Spurs-tröjan.

Kane krönte sin första halvlek med att servera Dele Alli fram till 4-0.

Matchen slutade till sist 4-0 för Tottenham.