Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Kängan mot Mancini: "Han var ovän med alla i City"

Foto: Bildbyrån.

Irländske stormålvakten Shay Given har gjort 451 matcher i Premier League och haft idel med tränare.
Minst nöjd verkar han ha varit med italienaren Roberto Mancini.
"Vi hörde att Inter-spelarna hade fest när han fick sparken därifrån. När jag lämnade City var jag själv nära att ordna en fest", skriver han i sin nya bok uppger The Mirror.

Shay Given har haft en lång och imponerande karriär och har bland annat spelat hela 451 matcher i Premier League och gjort 134 landskamper för Irland. Han har bland annat representerat klubbar som Manchester City, Newcastle, Stoke och Aston Villa.

Målvakten har precis som många andra fotbollsspelare skrivit en självbiografi för att berätta hemligheter från karriären. I sin nya bok går han främst hårt åt sin tidigare tränare från tiden i Manchester City, Roberto Mancini.

"Mancini var ovän med alla i City. Och då menar jag alla, även ledare, läkare och till och med parkeringsvakterna", skriver Given i boken enligt The Mirror.

Han fortsätter och menar att det inte bara är spelarna och övriga ledare i City som haft svårt med italienaren.

"Vi hörde att Inter-spelarna hade fest när han fick sparken därifrån. När jag lämnade City 2011 var jag själv nära att ordna en fest"

"Varje morgon satt han på sin träningscykel och väntade på att sjukgymnasten skulle komma och berätta om skadeläget i truppen. Det var början på det tredje världskriget".

Roberto Mancini lämnade Manchester City 2013 och året innan tog italienaren klubben till sin första Premier League-titel någonsin.

Publicerad 2017-10-16 kl 09:54
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons