POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
PREMIER LEAGUE
3v

Kaptenens vädjan till fansen - skriver öppet brev: ”Stötta Moyes”

Foto: Bildbyrån

Mark Noble har skrivit ett öppet brev till West Hams supportrar.
Kaptenen ber där fansen att stötta tränaren David Moyes.
- Jag tror Moyes är rätt man för att leda oss, skriver Noble, enligt the Telegraph.

West Ham har det tungt i Premier League och ligger inför mötet med Bournemouth på 18:e plats vilket betyder nedflyttning. Man har inte heller vunnit hemma på London Stadium sedan segern mot Manchester United i september.

I veckan fick ledningen nog och sparkade tränaren Manuel Pellegrini. Ersättaren blev snabbt klar, det blir David Moyes som tar över, skotten tränade även London-klubben 2017-2018.

- Det känns fantastiskt att vara tillbaka. Det känns jättebra att vara hemma, sa Moyes i en kommentar på klubbens hemsida.

Men det är inte alla som visat glädje över rekryteringen, i West Hams supporterled är åsikterna blandade vilket gjort att lagets kapten Mark Noble vädjat till supportrarna att stötta Moyes.

- David vet hur klubben fungerar och han känner till flera av spelarna och spelarna han jobbade med förra gången gillade och respekterade honom och det sätt han jobbar på. Han fick spelarna att nå sin fulla potential och jag tror och hoppas att han kan göra det igen, skriver Noble i ett öppet brev enligt The Telegraph.

- Jag vet att supportrarna inte är nöjda med situationen vi befinner oss i men vi alla älskar och supportar klubben och vi måste stå bakom tränaren och försöka ta oss ur den här situationen. Jag tror att David är rätt man för jobbet, skriver Noble.

Publicerad 2020-01-01 kl 16:23
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå