Ken Sema bakom Watfords trepoängare i ligapremiären

Championship

Ken Sema är tillbaka i engelska Watford.
I ligapremiären noterades svensken för en assist när Middlesbrough besegrades med 1-0.

Watford åkte efter förra säsongen ur Premier League och får denna säsong slåss i tuffa The Championship. Landslagsspelaren Ken Sema är tillbaka i klubben efter en lånesejour i italienska Udinese och Watfords ligapremiär skulle svensken göra avtryck direkt.

Ken Sema inledde matchen från start och redan i den 11:e matchminuten kunde mittfältaren skriva in sig i assistprotokollet.

På en kort hörna från höger stod Sema redo och kunde, med ett distinkt inlägg, skjuta in bollen i boxen. Högst på inlägget hoppade Watfords Craigh Cathcart nicka in ledningsmålet från till 1-0.

Sema och Watford gick till halvtidsvila med 1-0 där gästerna Middlesbrough skulle närma sig i andra halvlek.

I den 65:e matchminuten sköt gästernas Jonny Howson ett skott som Watfords Ben Foster i målet fick sträcka ut och räddade skottet. Minuten efter byttes Ken Sema ut.

Middlesbrough fortsatte att jaga ett kvitteringsmål men Watford stod samlade och efter tre tilläggsminuter valde domaren Keith Stroud att blåsa av matchen.

Ken Sema bakom Watfords premiärseger i Championship alltså. I nästa omgång väntar Oxford United borta.