Sema med viktig första assist när Watford höll undan till seger mot Cardiff: "Det man jobbat hårt för"

Ken Sema fick chansen från start för andra matchen i rad.
Då stod svensken för en viktig assist när Watford höll undan och tog en 3-2-seger mot Cardiff.
- Efter att inte fått en ärlig chans och jobbat i motvind så har jag startat två matcher i rad i världens största liga och gör dessutom skillnad, säger Sema till Sportbladet efter matchen.

Svenske Ken Sema gjorde sin andra raka match från start när Watford tog emot Cardiff, efter startdebuten mot Everton i senaste omgången.

Svensken fick också göra sin första poäng i den engelska klubben när han i andra halvlek spelade fram till 19-åriga Domingos Quina. Sema fick bollen av Gerard Deluofeu i straffområdet och väggade snabbt tillbaka bollen mot mittfältaren Quina som slog till direkt och satte målet som betydde 3-0 till Watford.

- Efter att ha varit in och ut laget och inte fått en ärlig chans och jobbat i motvind så har jag startat två matcher i rad i världens största liga och gör dessutom skillnad, säger Sema till Sportbladet efter matchen.

Watford hade då tagit ledningen i första halvlek genom Deulofeu. Anfallaren fick bollen av Doucouré mitt på offensiv planhalva och dribblade sig hela vägen in i straffområdet och förbi försvarare innan han avslutade intill ena stolpen.

2-0 kom i andra havllek genom Jose Holebas. Deulofeu var inblandad även i det målet, då han spelade fram till vänsterbacken som kom framstörtandes och tryckte in bollen vid första stolpen från 20 meter.

Men Cardiff kunde hämta upp sig efter att Sema blivit utbytt efter 76 minuter. Först gjorde Junior Hoilett 3-1 när han tog sig in från vänsterkansten och skruvade in reduceringen vid bortre stolpen.

Det blev ännu mer nervöst när Bobby Reid efter en tilltrasslad situation vid ett inkast kunde trycka in 3-2. Men Cardiff kom inte närmre och Quinas 3-0-mål blev istället det som gav alla tre poäng till hemmalaget, deras första seger på sju matcher i Premier League.

- Det är precis det här man jobbat hårt för, det kommer kännas bra i dag och i morgon kanske sen gäller det att fortsätta jobba hårt och förtjäna alla chanser man får, säger Sema.

Segern gör att Watford klättrar tre placeringar i tabellen och ligger för närvarande på en nionde plats i tabellen. Cardiff tappar två platser och ligger på 16:e plats.

Watford: Foster - Femenia, Cathcart, Kabasele, Holebas - Sema, Doucouré, Quina, Pereyra - Deeney, Deulofeu

Cardiff: Etheridge - Manga, Morrison, Bamba, Bennett - Holiett, Camarasa, Gunnarsson, Arter, Murphy - Paterson