POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ENGLAND

Kenny Dalglish kan bli Sir Kenny - många anser även att Giggs ska adlas

Liverpools tränare Kenny Dalglish kan adlas. Tretton parlamentsledamöter har skrivit under förslaget, skriver norska TV2.

Snart kanske det inte bara är Sir Alex Ferguson som är adlad i Premier League. Nu har tretton parlamentsledamöter skrivit under ett förslag om att Liverpools tränare Kenny Dalglish ska adlas.

Parlamentsledamoten Steve Rotherham är mannen bakom förslaget och han menar att Dalglish har betytt mycket för engelsk fotboll, inte bara för alla framgångar som spelare, utan även för arbetet han la ner i samband med tragedin i Hillsborough, då han var tränare för Liverpool. Han såg till att klubben hade representanter på samtliga 96 begravningar och han var själv på flera av dem.

En annan som många anser ska adlas är Manchester Uniteds mittfältare Ryan Giggs. I tisdagens match mot Schalke 04 blev han den äldste målskytten i Champions League. På nätet har det startats en kampanj för att Giggs ska adlas. Just nu har 22 000 personer skrivit under kampanjen som riktar sig mot drottningen och premiärministern.

Publicerad 2011-04-27 kl 18:08
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå