POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
EUROPA LEAGUE
1v

Kent lämnade Liverpool för Rangers: ”Det är svårt att ta när någon ljuger för dig”

Foto: Bildbyrån

Ryan Kent fick vänta hela sommaren för att kunna lämna Liverpool och återvända till Rangers.
Mittfältaren menar att han hade en tuff sommar och hintar att Liverpool ljög för honom.
- När du blir tillsagd att du kan göra en sak men att någon ljuger för dig och det inte händer, så är det ganska svårt att ta, säger han till Sky Sports.

Ryan Kent flyttade den här sommaren permanent till Glasgow Rangers, efter att han spenderat förra säsongen på lån i Skottland. Han har därmed lämnat Liverpool och menar att sommaren var tuff.

- Det var väldigt tufft. Jag behövde vara stark mentalt, när du blir tillsagd att du kan göra en sak men att någon ljuger för dig och det inte händer, så är det ganska svårt att ta, säger mittfältaren till Sky Sports.

Han menar att han själv bara kunde fortsätta träna och hålla sig i form i väntan på att något skulle hända. Kent tycker också att det var jobbigt att se Rangers spela på TV och att han inte kunde vara en del av laget.

- Det är ingen bitter eftersmak, det som jag ville skulle hända från början hände så jag är bara glad över det.

- Det vara några mindre problem på vägen när jag trodde att det inte skulle hända och att jag skulle få förberedde mig på något annat, men jag har alltid trott att det kunde ta till sista dagen av transferfönstret och det är vad som hände.

22-åringen hävdar att han inte har känt sig hemma någonstans innan i karriären men att han gör det i Rangers. Han säger sig ha känt det redan från dag ett och nu vill han ha den känslan i resten av karriären.

- Tränaren och hela tränarstaben tror på mig. Mick Beale hade mig som ung i Liverpool och han fick ut det bästa av mig då och jag började verkligen blomma ut som en ung spelare när jag kom fram i Liverpool. Naturligtvis får även supportrarna ut det bästa av mig, menar Kent.

- Så det är allting i klubben som jag tycker gör att jag får ut det bästa av mig och min fotboll.

Mittfältaren gjorde förra året 43 matcher för Rangers i alla turneringar och stod för sex mål och nio assist när klubben slutade tvåa i skotska ligan.

Publicerad 2019-09-13 kl 08:23
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå