Championship

Kerim Mrabti är i form.
Mot Wigan gjorde han sitt andra mål på de tre senaste matcherna.

Under senare delen av hösten fick Kerim Mrabti, 25, knapp speltid i Birmingham, men den senaste tiden har den tidigare Djurgårdsspelaren fått chansen i startelvan och tagit den. Den 26 december nätade han mot Blackburn Rovers och han fick även starta mot Leeds den 29 december. Även i onsdagens möte med Wigan fick han tränaren Pep Clotets förtroende och det tackade han för på allra bäst sätt.

Vid 1-0-underläge höll sig svensken framme och satte dit 1-1, vilket också var ställningen i paus.

I andra halvlek tog Wigan ledningen på nytt och utökade dessutom till 3-1. Med tio minuter kvar av matchen gjorde Birmingham 3-2, men närmare än så kom inte Mrabtis lag. Matchen slutade 3-2.

Målet var Mrabtis andra på elva matcher den här säsongen. Birmingham ligger på 18:e plats i Championship.