Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Kinesisk klubb på jakt efter Anelka

Fransmannens kontrakt med Chelsea går ut efter säsongen och den senaste klubben som visat intresse är kinesiska Shanghai Shenhua.

32-årige Nicolas Anelka har endast startat tre Premier Leaguematcher denna säsong och har ryktats fånga Anzji Makhatjkalas, Milans och flera MLS-klubbars intresse.
Sky Sports uppger att kinesiska Shanghai Shenhua bekräftat att en förfrågan skickats till Chelsea om Anelkas tillgänglighet, men att Shanghai Shenhua kommer att få jobba hårt för att locka till sig fransmannen.

– Det är så svårt. Vi har frågat om Anelka och vi vet att han kan lämna Chelsea som Bosmanfall, men det är så många klubbar ute efter honom. Milan, ryska klubbar och några klubbar från Mellanöstern. Vill vi värvar honom kommer det kosta oss väldigt mycket, säger en talesman för Shanghai Shenhua.

Rapporter från Frankrike gör gällande att Shanghai Shenhua är villiga att betala Anelka 10,6 miljoner euro (runt 97 miljoner kronor) per år om han skulle skriva på. Nicolas Anelka har tidigare själv antytt att han kommer att lämna Chelsea vid kontraktets slut.

Publicerad 2011-11-22 kl 14:31
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons