Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ENGLAND

Klart: Tottenham värvar Sissoko - framför näsan på Everton

Foto: TT

Under transferfönstrets sista minuter annonserades det att Frankrikes EM-spelare Moussa Sissoko lämnar Newcastle för Tottenham. Engelska rapporter talar om att Sissoko sent nobbade en Everton-övergång på ett något speciellt sätt.

En något större värvning till Premier League annonserades med bara någon minut kvar av Deadline Day-dygnet. Tottenham har gjort klart ett köp av Moussa Sissoko.

- Jag kommer att ge allt för er och laget och hoppas vinna många matcher och titlar, säger Sissoko i riktning mot Tottenhamfansen på klubbens hemsida.

Sissoko lämnar Newcastle som relegerades från Premier League efter förra ligasäsongen. Sissoko, som spelade för Frankrike i sommarens EM och imponerade stort i EM-finalen, gjorde tidigt klart efter mästerskapet att han ville lämna Newcastle under sommaren.

Engelska medier rapporterar om att Sissoko var nära en övergång till Everton under onsdagen, men i stället kommer 27-åringen att spela Premier League-fotboll i London.

Sky Sports rapporterar om att Sissoko avbröt Everton-övergången på ett något speciellt sätt efter att Everton hade bokat både ett privatjet och en medicinsk undersökning för spelaren. Han ska helt enkelt ha stängt av mobilen när klubben och tränaren Ronald Koeman försökte nå honom.

Moussa Sissoko har skrivit på ett kontrakt med Tottenham som sträcker sig ända till 2021. 

Publicerad 2016-09-01 kl 07:20

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER