POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SERIE A

Klopp hyllar Alisson-värvningen: "Han är en av världens bästa"

Foto: Bildbyrån

Efter en tids rykten blev det i går till slut klart att Liverpool värvar Alisson.
Jürgen Klopp hyllar nu sitt senaste nyförvärv.
- Hela paketet är helt enkelt bra, säger tränaren i en kommentar på Liverpools hemsida.

Liverpool har under en tid ryktats vara ute efter förstärkningar på målvaktsposten, och i går blev det klart att man värvar Alisson Becker från Roma för ett belopp som kan bli så högt som 750 miljoner kronor med alla klausuler inräknade.

Liverpools manager Jürgen Klopp är glad över att ha värvningen i hamn.

- Vid ett tillfälle de senaste veckorna kom chansen att värva en av världens bästa målvakter upp - då behövdes det ingen lång tankeverksamhet för att vara ärlig, man behöver bara ha ett litet samtal med ägarna! De var rätt peppade, så vi gjorde det, säger Klopp i en kommentar på Liverpools hemsida.

Han fortsätter:

- Jag tror att det är något vi behövde göra. Han har inget att göra med priset, vi har inget att göra med priset. Det är marknaden, det är så det ser ut och vi kommer inte att tänka mycket på det.

Klopp hyllar Alissons egenskaper, men menar också att 25-åringen kan bli ännu bättre.

- Hela paketet är helt enkelt bra. Precis som oss alla måste han nu anpassa sig till Premier League. Ligan är annorlunda, domarna är annorlunda och målvaktslivet är annorlunda i Premier League, säger Klopp.

- Men det är inte viktigt nu för vi tog hit honom på grund av hans nuvarande styrkor, vilket är att han är på den högsta nivån i alla målvaktdelar. Men det är klart att han måste anpassa sig och åldersmässigt kan han fortfarande bli bättre, han har fortfarande de bästa målvaktsåren framför sig.

Publicerad 2018-07-20 kl 07:00
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå