Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND
2v

Klopp om bortdömda målet: "Vi gjorde fler misstag än domaren"

Foto: Bildbyrån.

Liverpool kryssade mot Arsenal på Emirates Stadium.
Detta efter att Liverpool i första halvlek fick ett mål bortdömt.
Tränaren Jürgen Klopp vill inte enbart kritisera domaren. 
- Vi gjorde fler misstag än domaren, säger han till BT Sport. 

Liverpool tappade i kväll 1-0 till 1-1 sent mot Arsenal efter mål av Alexandre Lacazette på Emirates Stadium i Premier League. I första halvlek hade Liverpool chansen att ta ledningen efter mål av Sadio Mané, men målet blev i slutändan bortdömt, då domarteamet ansåg att Mané var i offside före han stötte in returen i mål. Det var ett omdiskuterat beslut och dessutom helt felaktigt, enligt förre Premier League-domaren Peter Walton. 

- Bollen kommer över, han är i offside-position, men han är inte aktiv. I den andra fasen av spelet, så är Mané klart bakom bollen och är onside. Det är ett regelrätt mål, sa han efter situationen till BT Sport enligt football.london.

Liverpools tyske tränare Jürgen Klopp var också kritisk till domslutet, men ville inte låta situationen ta allt för stor plats i hans sammanfattning av matchen. 

- Det är bara en person som kan svara på det och det är linjemannen. Det är fotboll. Om han trodde att den första situationen var offside, så anser jag att han har fel, säger Klopp till BT Sport. 

- Men det förändrar ingenting eftersom att vi gjorde fler misstag än domaren. Det skulle bara ha varit bra om vi hade kunnat räkna med det målet, fortsätter han. 

Klopp anser vidare att hans manskap hade tillräckligt med chanser för att vinna matchen, men är i slutändan ändå nöjd med en poäng. 

- Vi gjorde ett mål som inte var offside och Virgil (van Dijk) hade två lägen som han normalt sett skulle ha gjort mål på med stängda ögon. Jag är inte glad över hur vi försvarade oss i första halvlek, det var inte så jag ville ha det. Vi var däremot jättebra i omställningsspelet, säger han.

- Det är en poäng och vi tar med oss den. En poäng mot Arsenal är alltid ett bra resultat, men vi kunde ha vunnit. Vi hade klara chanser, även om de också hade chanser, fortsätter han. 

Liverpool gick, i och med krysset, upp i serieledning med en poäng ner till Manchester City på andraplats, men har en match mer spelad i Premier League. 

Publicerad 2018-11-03 kl 21:06
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons