POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
PREMIER LEAGUE
51v

Klopps besked: Gomez tillbaka efter landslagsuppehållet

Foto: Bildbyrån.

Joe Gomez tvingades i början av februari till operation.
Nu meddelar Jürgen Klopp att han är tillbaka i slutet av mars.
- Jag tror att Joe är okej efter landslagsuppehållet, säger Liverpool-tränaren enligt Daily Mirror. 

Liverpool-backen Joe Gomez skadade sig i början av december allvarligt i mötet med Burnley i Premier League. Efter två månaders rehabiliteringsträning, så meddelade Jürgen Klopp att backen tvingas till operation, men gav inte ett besked om när Gomez förväntas vara tillbaka, även om han trodde på någon gång under våren. 

- Det är en stor smäll för honom och för oss eftersom att han innan skadan var i fantastisk form. Men han är för värdefull för att riskera något med, både för oss i dag och för framtiden, så vi genomför den här processen och får se när han är tillbaka, sa Liverpool-tränaren i en kommentar på klubbens hemsida då.

Nu har Klopp tydligare besked. Tränaren berättar att han hoppas på att Gomez är tillgänglig för spel igen efter landslagsuppehållet i mars och därmed möjligen kan komma till spel mot Tottenham den 31 mars i ligan. 

- Jag tror att Joe är okej efter landslagsuppehållet, säger han enligt engelska tidningen Daily Mirror. 

- Joe gör sin rehab, ser bra ut och tar steg framåt. Han springer utomhus och alla de där sakerna, fortsätter han. 

Mittfältaren Alex Oxlade-Chamberlain, som i april i fjol skadade knät, är sedan en månad tillbaka i träning, men behöver ännu lite tid för att få spela i Premier League igen. 

- "Ox" är med i 70 procent av lagets tärning. Han tränar fullt ut, men inte lika mycket som de andra. Han lämnar (träningar) lite tidigare för att göra de grejerna han behöver göra. Alla letar alltid efter en reaktion, men inget har hänt ännu. Vi har förberett honom för hans fortsatta karriär och inte bara för en enskild match. När han är i träning, så ser det bra ut. 

Vidare gav Klopp även ett positivt besked om kroatiske backen Dejan Lovren som förväntas vara redo för spel igen mot Everton till helgen i ligan. 

Publicerad 2019-02-27 kl 17:53
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå