Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Klopps ilska mot domaren: "Klar frispark"

Premier League

Ibrahima Konaté gick omkull i duell med Bryan Mbeumo.
Den sistnämnde kunde därefter stänga matchen mot Liverpool med ett 3-1-mål.
- Det var en klar frispark, säger Jürgen Klopp efter matchen enligt bold.dk.

Foto: Bildbyrån

Liverpool blev utan poäng borta mot Brentford. Bryan Mbeumo stängde matchen efter att han fått omkull Ibrahima Konaté i slutskedet av matchen. Regelrätt enligt domarteamet. Regelvidrigt, menar Jürgen Klopp.

- Deras tredje mål borde inte ha godkänts, det var en klar frispark. Men domaren har nog aldrig spelat fotboll så han vet inte hur det känns när man trycks i ryggen i full fart. Men det är så det är, säger han efter matchen enligt bold.dk

Liverpool blev straffade mot Brentford gång efter gång, på fasta situationer, på tre hörnor i första halvlek gjorde Brentford tre mål, två blev dock bortdömda för offside. Samtidigt som Klopp pikar domaren hyllar han också Brentfords agerande. 

ANNONS

- Det är omöjligt att försvara de fasta situationerna om man inte får hjälp av domaren. De (Brentford) tänjer på reglerna, de använder hela kroppen och riskerar en frispark. De var smarta, det var hög kvalitet från Brentford, säger Klopp.

Tysken var också kritisk mot sitt egna lags uppträdande.

- Vi får inte släppa in deras andra mål. Vi kom undan på grund av en offside precis innan, men på deras andra mål var vi inte vakna. Det målet är den största besvikelsen idag.

Publicerad 2023-01-02 kl 22:57

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto