Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND
2v

Klubbikonen: "United har förlorat sin styrka i förhandlingar"

Foto: Bildbyrån.

Manchester United uppges vara nära att förlänga David De Geas avtal. 
Då riktar klubbikonen Gary Neville kritik mot klubben.
Han anser att United har förlorat styrka i förhandlingar. 
- Manchester United känns som en klubb som måste överbetala spelare för att behålla dem, säger han till Daily Mirror. 

Manchester United har, sedan klubbikonen och förre managern Sir Alex Fergusons avsked, haft en stor omsättning av spelare i klubben. I dagsläget arbetar United för att förlänga med målvakten David De Gea, men även med Anthony Martial, som båda har kontrakt med klubben fram till nästa sommar.  

Då riktar klubbikonen Gary Neville kritik mot United. Han är tveksam till Uniteds styrka i förhandlingar, då han anser att spelare tillåts låta sina kontrakt gå ut. 

- Manchester United känns som en klubb som måste överbetala spelare för att behålla dem eftersom att klubben inte är i en position av styrka, vilket gör att spelare kan låta deras kontrakt gå ut, säger han till Daily Mirror. 

- Det har hänt sedan Sir Alex Ferguson lämnade. Det blev så med Wayne Rooney, Adnan Januzaj, tidigare med David De Gea och Anthony Martial, fortsätter han. 

Neville anser att United tillåter spelarna att bestämma för mycket i kontraktsförhandlingar, vilket är en svaghet i förhållande till andra klubbar i Europa. 

- Andra klubbar måste också betala, missförstå mig inte, men de är i en lite starkare position och kan säga: "Inga problem, vi kommer att sälja dig och ta hit en annan spelare till laget. De står på kö för att spela". Och det är problemet Manchester United har i dag, säger han.

- De har förlorat sin styrka i förhandlingar och måste överbetala och förhandla hårt med sina egna spelare, fortsätter han. 

Tidigare i höst skrev Manchester United bland annat ett femårskontrakt med vänsterbacken Luke Shaw, som numera uppges tjäna drygt 2,2 miljoner kronor i veckan. Det kan vara ett av flera nya avtal, som Neville möjligen tycker är överbetalt. 

Publicerad 2018-12-02 kl 09:01
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons