Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND
32v

Klubblegendaren: "Nilsson Lindelöf har varit en besvikelse"

Foto: Bildbyrån

I det svenska landslaget är Victor Nilsson Lindelöf gjuten. 
Men i klubblaget Manchester United får han mindre speltid. 
- Det är en besvikelse. Han kom för stora pengar och har inte spelat, säger Manchester United-legendaren Rio Ferdinand till Expressen om Lindelöfs debutsäsong i klubben. 

Victor Nilsson Lindelöf laddar för fullt inför VM i Ryssland. I landslaget är han gjuten och bildar mittlås tillsammans med Andreas Granqvist, men i klubblaget Manchester United är han inte lika självskriven.

– Han inte fick den start han behövde i Manchester United. Han gjorde några misstag och du kan vara världens dyraste och bästa fotbollsspelare, men gör du misstag i början i en klubb och tappar självförtroende är det svårt att hitta rytmen igen. Det spelar ingen roll vem du är, det är svårt, säger Manchester Uniteds klubblegendar Rio Ferdinand till Expressen.

Den förra storbacken hade större förhoppningar på svensken.

- Det är en besvikelse. Han kom för stora pengar och har inte spelat.

Efter säsongen har Nilsson Lindelöf ryktats vara på väg bort från United och bland annat har Premier League-nykomligen Wolverhampton visar intresse. Och Ferdinand är osäker på om United ska behålla svensken.

- Jag vet inte. Betalade de 35 miljoner euro? Det är mycket pengar. Man vill gärna hoppas att en klubb som betalar den typen av summor kan tänka sig att ge den spelaren en andra chans.

Publicerad 2018-06-06 kl 22:47
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons