Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Koeman inför Zlatan-återseendet: ”Han kunde vara svår att hantera”

Foto: Scanpix

Ronald Koeman tränade Zlatan Ibrahimovic i Ajax. Nu återförenas de när Everton tar emot Manchester United.
- Han kunde vara svår att hantera som manager, men jag tyckte om att jobba med honom, säger Koeman på presskonferensen inför matchen.

Det var ett tag sedan. Närmare tolv år sedan. Men under onsdagen återförenas de: Ronald Koeman och Zlatan Ibrahimovic, de som tillsammans vann två holländska ligatitlar 2002 och 2004.

Nu tar Everton emot Manchester United på Goodison Park. Då återförenas de.

- Det var kul att jobba med honom eftersom vi såg vid ett tidigt skede mycket av det han har visat prov på senare. Han var fortfarande ung och ibland svår att hantera som manager, men jag tyckte mycket om att jobba med honom. Det var en trevlig tid, för redan när han var 19 såg man att han var en fantastisk ung spelare, säger managern, sade Koeman på presskonferensen inför söndagens match.

I Premier League har det gått upp och ned för Zlatan. En fin start övergick till en tyngre tid med sex raka mållösa ligamatcher.

- Vissa var kanske besvikna till en början eftersom han hade det tuffare än vad han hade i Frankrike. Men det handlar om vilken nivå han kommit till. Han är fortfarande en av de bästa och gör fortfarande skillnad för sitt lag. 

Matchen mellan Everton och United startar 17.00 söndag kväll.

Publicerad 2016-12-04 kl 13:09
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons