POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
PREMIER LEAGUE

Koeman: "Jag är inte glad över vad Lukaku sa"

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

Det stormar runt Romelu Lukaku - och Evertons manager Ronald Koeman är inte nöjd över anfallsstjärnans utspel om klubben.
- Självklart är jag inte glad över vad han sa, kommenterar Koeman enligt goal.com. 

De senaste dagarna har mycket kretsat kring Romelu Lukaku i de brittiska tidningarna. The Guardian uppgav nyligen att anfallaren nobbat ett kontraktsförslag från Everton och att stjärnan vill lämna i sommar. Därefter följde belgaren upp det hela genom att uttala sig om att han har högre ambitioner än vad Everton har.

- Det fanns spelare som jag vet att klubben kunde värvat men inte gjorde. De spelar i den här ligan. Jag säger inga namn, men det går bra för dem. Everton har en fantastisk historia, men framtiden måste skrivas, hänger ni med?, sa Lukaku enligt Daily Mail och hintade om en flytt:

- Man kan inte bara bli ihågkommen för att ha gjort mål, man vill bli ihågkommen för att ha vunnit titlar.

Nu har Evertons manager Ronald Koeman kommenterat den uppkomna Lukaku-situationen. Nyligen sa anfallarens agent Mino Raiola att han var 99,99999999 procent säker på att Lukaku kommer förlänga med Premier League-klubben, men nu har alltså allt ändrats.

- Först och främst har vi inte kommit överens om en förlängning. 99,9 procent är inte 100 procent och de (klubbledningen) försöker fortfarande slutföra avtalet, säger Koeman enligt goal.com.

- Självklart är jag inte glad över vad han sa, för om Everton inte är en klubb med stora ambitioner är inte jag manager här. Varje dag försöker Everton och managern här få till det bästa möjliga laget som vi kan. 

Koeman fortsätter:

- Jag är inte rädd för situationen för han har fortfarande två år kvar på kontraktet. Alla vet att allt kan hända inom fotbollen, men du måste respektera ditt kontrakt. Hans uppträdande, bortsett från några citat, är vad jag gillar hos en spelare. Det finns inget behov av att plocka bort honom från laget.

Se Fotbollskanalen Headlines från i dagarna, där Lukaku-soppan tas upp, i spelaren ovan.

Publicerad 2017-03-16 kl 17:43
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå