POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
PREMIER LEAGUE

Krisen allt djupare i Arsenal - kan tappa flera spelare

Arsenals säsong är på väg att falla samman totalt. Förlusten i ligan mot Liverpool följdes upp av ännu en förnedring av Bayern München i Champions League, och nu kan en mängd tunga namn vara på väg att lämna klubben.

Det är Daily Telegraph som kommer med uppgifterna att flera tongivande namn är inställda på att lämna Arsenal i sommar. Alexis Sanchez har omgärdats av flyttrykten en längre tid, och efter den senaste veckans uppgifter om bråk på träning och petningen mot Liverpool verkar det inte vara en fråga om han kommer att lämna, utan vart han kommer att gå.

Nu uppger flera källor till tidningen att både Mesut Özil och Alex Oxlade-Chamberlain också kan vara på väg att lämna klubben. Båda spelarna har liksom Sanchez bara ett år kvar på kontraket efter denna säsong, och ännu ska några förlängningar inte vara nära. Özil ska ha erbjudits ett kontrakt värt över två miljoner kronor i veckan, men underskrift saknas fortfarande. Özil fanns inte med mot Liverpool och startade på bänken i 1-5-förlusten mot Bayern München på grund av sjukdom, men även där sägs det finnas andra orsaker bakom petningen.

Chamberlain, vars karriär har kantats av skador och positionsbyten sägs vara less på sin lönesituation och status i klubben, och spelaren överväger att starta om karriären någon annanstans. I slutändan kan samtliga spelares framtid i klubben hänga på om tränaren Arsene Wenger stannar i klubben efter denna säsong. Fransmannen är under mer press än någonsin tidigare under sin tid i klubben och har ännu inte meddelat vilken klubb han kommer att träna nästa säsong.

Publicerad 2017-03-09 kl 11:47
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå