Kryssade inför Guidetti

John Guidetti satt på bänken i kvällens match mellan Birmingham och Manchester City och hade chansen att debutera i Premier League.

Det blev dock inget inhopp för svensken utan han fick se sitt lag kryssa. Även Birminghams Sebastian Larsson tvingades se matchen från sidan.

Redan efter fyra gjorde Carlos Tevez 0-1 men i den 23:e minuten utjämnade Birminghams Nikola Zigic till 1-1. Därefter tog Manchester City ledningen igen genom Aleksandar Kolarov. I den andra halvleken kvitterade Craig Gardner till slutresultatet 2-2 efter straff.

Laguppställningar:
Birmingham: Foster, Carr, Johnson, Jiranek, Ridgewell, Bentley, Ferguson, Bowyer, Gardner, Jerome, Zigic. Subs: Doyle, Larsson, Phillips, Fahey, Hleb, Beausejour, Davies.

Man City: Hart, Boateng, Richards, Kompany, Kolarov, Milner, De Jong, Barry, Silva, Tevez, Dzeko. Subs: Given, Zabaleta, Lescott, Vieira, Jo, Toure, Guidetti.

Publicerad 2011-02-03 kl 12:31