Lacazettes klackmål avgjorde för Arsenal

Arsenal tog sin andra raka seger i Premier League.
Detta efter att Alexandre Lacazette klackat in matchavgörande 1-0 hemma mot Southampton.

Arsenal ligger en bit bakom toppduon Manchester City och Liverpool i Premier League, men laget är i högsta grad med i kampen om fjärdeplatsen, som ger Champions League-spel kommande säsong.

Under söndagen ställdes man hemma mot bottenlaget Southampton och Gunners fick en drömstart på matchen.

Efter sex minuters spel nådde ett inlägg Henrich Mchitarjan som i sin tur passade fram Alexandre Lacazette, som från nära håll kunde klacka in bollen i nät. Tio minuter senare höll sig Mchitarjan framme och bredsidade in 2-0 vid den främre stolpen.

Matchen bjöd inte på några fler mål och Arsenal tog därmed sin andra raka seger i Premier League.

- Jag tycker vi förtjänade att vinna. Vi skapade chanser och spelade väldigt bra, säger Arsenal-tränaren Unai Emery enligt BBC.

Segern innebar också att man passerade Manchester United och avancerade upp på fjärde plats.