Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Lade Gerrards tak - nu får han möta idolen på planen

Först lade han Steven Gerrards tak.
Nu ska Craig Noone möta sin stora hjälte på fotbollsplanen.
- Hoppas att han känner igen mig, säger Brightonspelaren.

När Liverpool tar sig an Brighton i ligacupen blir matchen extra speciell för just Noone. Inte nog med att den förstnämnda klubben är hans favoritlag sedan barnsben, han har dessutom en relation till ikonen Steven Gerrard.

- Chefen hämtade mig en morgon klockan sju och sade att vi skulle arbeta med hans hus den dagen. Först trodde jag honom inte, men sedan kände jag igen byggnaden från tidningarna, säger Noone till Daily Express.

Sammanlagt jobbade han hos Gerrard i en månad, bland annat med att lägga nytt tak. Ändå var det inte ofta han träffade på superstjärnan, som enligt Noone för en ganska tillbakadragen tillvaro privat.

- Men jag är säker på att han skulle känna igen mig om vi sågs. Nu hoppas jag bara att hans skada gett med sig tillräckligt så att han kan spela mot oss, säger Noone.

Själv ser han onsdagens sammandrabbning som den största i karriären hittills. Tidigare har Noone spelat i conference-lag utanför ligasystemet, fram till att han förra säsongen slog igenom i Brighton.

- Att jag kan få möta Liverpool på hemmaplan är helt otroligt. Hela min familj är ”Reds” precis som de flesta av mina vänner.

Publicerad 2011-09-21 kl 09:29
Annons
Annons
Annons