Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Lagkamraterna lyriska efter målsuccén: ”Rooney är helt otrolig”

Wayne Rooney har inlett säsongen strålande.
Nu öser United-spelarna beröm över superstjärnan.
- Han kan göra vad som helst på en fotbollsplan, säger Javier Hernandez enligt the Daily Mail.

Manchester Uniteds stora stjärna, Wayne Rooney, har redan gjort åtta mål i Premier League och blev i lördags historisk efter att han gjort hattrick för andra matchen i rad.

I och med det har anfallaren bara tre mål upp till hans totala målskörd i ligan förra säsongen. Men förra året var ett struligt år för engelsmannen, och lagkamraten Patrice Evra menar att Rooney är som pånyttfödd i år.

- Förra säsongen hade han en del problem men nu är Wayne tillbaka. Nu vill han visa vilken toppspelare han är. Han är väldigt professionell och vill bli bäst i världen. Han måste bara fortsätta på den inslagna vägen.

Fler United-spelare stämmer in i hyllningskören. Javier Hernandez, som stod för två mål mot Bolton i 5-0-vinsten, menar att Rooney är på en egen nivå.

- Rooney är helt otrolig. Han kan göra vad som helst på en fotbollsplan.

Javier Hernandez och Wayne Rooney visade även förra säsongen att de två fungerar utmärkt tillsammans. Phil Jones, som kom från Blackburn inför säsongen, menar att anfallarna kan vara nästintill ostoppbara när de spelar ihop.

- Det är omöjligt att försvara sig mot Wayne och Javier ibland. Deras rörelse är fenomenal. Det är svårt för försvarare att hantera dem.

Publicerad 2011-09-12 kl 11:50
Annons
Annons
Annons