POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
PREMIER LEAGUE
5v

Läkaren om Kane: Överraskad om han är frisk till EM

Foto: Bildbyrån.

Harry Kane har opererats och förväntas vara tillbaka i träning i april.
Det tror inte ortopeden Chris Wilson.
- Jag uppskattar att det tar sex månader innan han är tillbaka i spel, säger han enligt Daily Mail.

Tottenhams lagkapten Harry Kane, 26, skadade på nyårsdagen ena baksidan av låret mot Southampton. En skada som tvingade honom till operation. För en vecka sedan skrev Spurs på sin hemsida att anfallaren förväntas vara borta från träning till april – men det verkar vara värre än så.

Kane opererades för sin skada i lördags och Chris Wilson, som uppges vara en av Englands främsta läkare vid den här typen av procedurer, uppskattar att det snarare kommer att ta sex månader i stället för fyra innan 26-åringen kan spela fotboll igen.

- Jag uppskattar att det tar sex månader innan han är tillbaka i spel. Om jag pratade med en spelare på toppnivå skulle jag säga att han inte kan förvänta sig att spela normalt sex månader efter en sådan här operation. Jag hade sagt att han skulle satsa på att komma tillbaka till försäsongen inför nästa säsong. Jag är medveten om att de har sagt att Harry Kane kan vara tillbaka i spel i april eller maj, men jag måste säga att jag blir mycket förvånad om det händer, säger Wilson enligt Daily Mail.

Visar det sig att Wilson har rätt kommer Kane därmed att missa resten av säsongen och dessutom lär det vara högst tveksamt om han kan vara med i EM i sommar.

Publicerad 2020-01-16 kl 23:02
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå