Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Lampard satte tre raka kvitteringsstraffar i London-derbyt

WEST HAM-CHELSEA 1-1
45' Diamanti (str), 61' Lampard (str)

West Ham tog ledningen hemma mot Chelsea efter en korrekt dömd straffspark då Ashley Cole onödigt glidtacklade i straffområdet. Alessandro Diamanti satte den säkert.

Chelseas kvitteringsjakt pågick in i den andra halvleken då Matthew Upson glidtacklade. Han träffade bollen, men linjemannen vinkade med sin flagga och menade att Chelsea skulle ha en straff. Och de fick inte bara en utan tre. När Frank Lampad slog den första i mål var hela elva otillåtna spelare inne i straffområdet eller halvcirkeln som är förbjuden vid straffsparkar. Sju av dem var West Ham-spelare och fyra Chelsea-spelare.

Domare Mike Dean lät den förre West Ham-spelaren slå om sin straff. Även den gången satte han den men den här gången var ”bara” sex spelare inne på förbjuden mark. Två Chelseaspelare och fyra West Ham-spelare gick för fort.

Mike Dean lät Frank Lampard slå en tredje straff som också gick i mål – men den här gången bortsåg domare Dean från de tre West Ham-spelarna och Didier Drogba som fortsatte med sina tjuvstarter.
Starkt av Lampard, men svagt av Drogba som var den ende Chelseaspelarens som tjuvade på alla tre straffarna.

Publicerad 2009-12-20 kl 19:10
Annons
Annons
Annons