Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ENGLAND

Lampard ser fram emot Hiddink - som öppnar för Chelseafortsättning

Guus Hiddink tar över som manager i Chelsea säsongen ut efter sparkade Luiz Felipe Scolari. Och Hiddink vill inte stänga dörren till en fortsättning i Chelsea efter säsongen är över.
- Jag ser fram emot att jobba med honom, säger klubbens mittfältsstjärna Frank Lampard.

På onsdagen bekräftade Chelsea officiellt att Rysslands förbundskapten Guus Hiddink tar över som manager för klubben efter sparkade Luiz Felipe Scolari.
Hiddink ska leda klubben under återstoden av säsongen samtidigt som att han parallellt leder det ryska landslaget.

Den 62-årige holländaren vill dock inte stänga dörren helt till en eventuell fortsättning i Chelsea även efter att den pågående säsongen är avslutad.
- Vi har bara diskuterat jobb till och med slutet av den här säsongen. När vi har kommit så långt kommer vi att diskutera det, sade Hiddink till ryska Sport Express, rapporterar Sky Sports.

- Och vem vet, kanske får Chelseahistorian en fortsättning. Jag vill understryka att jag är ansvarig för Rysslands väg till VM 2010 och jag vill att landslaget ska göra bra ifrån sig, fortsatte Hiddink som inte tror att hans engagemang i Chelsea kommer att påverka hans arbete med det ryska landslaget.

Det är tänkt att Hiddink ska träffa Chelseaspelarna senare i veckan.
- Jag vet inte så mycket om honom. Men jag ser fram emot att jobba med honom, sade Frank Lampard efter att det stod klart att holländaren skulle leda Chelsea.

Blott en spelare i dagens Chelseatrupp har tidigare haft Hiddink som coach. Mittbacken Alex spelade under holländaren i PSV Eindhoven.
- Han är en fantastiskcoach och en bra människa, sade Alex till Chelsea hemsida.

Publicerad 2009-02-12 kl 16:42